Video nadzor

ANALOGNI VIDEO NADZOR

U našim projektima i prodajnom programu pratimo najnovije trendove u video nadzoru sa visokokvalitetnom opremom mnogo svjetskih proizvođača sa sledećim važnim karakteristikama:

• kristalno čista slika u dnevnim, a korišćenjem IR rasvete i u noćnim uslovima
• nadziranje većih prostora pomoću brzih, fleksibilnih i preciznih PTZ kamera
• mogućnost istovremenog praćenja i snimanja za više kamera multiplekserskim uređajima i prenos slike na daljinu preko postojeće ili posebno izgrađene mrežne infrastrukture
• najnovija tehnologija digitalnog video zapisa sa detekcijom pokreta u slici, alarmno informacioni sistem dojave putem LAN-a, ISDN-a, mobilne mreže ili interneta

Naglim razvojem IT industrije i mrežnih komunikacija danas imamo veliki izbor opreme i mogućnosti prilikom projektovanja sistema video nadzora. Bogato iskustvo i znanje našeg projektnog tima koji čine inženjeri sa potrebnim licencama, omogućava nam da odgovorimo na svaki Vaš zahtev i pomognemo sa predlozima najboljeg rešenja za Vas ili Vašeg klijenta.
Projektujemo klasične analogne sisteme i mrežne sisteme video nadzora, sa pratećom infrastrukturom: optičkom mrežom, računarskom mrežom, rezervnim napajanjem i vladamo svim vrstama telekomunikacionih protokola za prenos slike koji se koriste u sistemima video nadzora svih veličina.

Security guard Montenegro u ponudi ima profesionalnu opremu za Video Nadzor / CCTV kao što su box kamere, dome kamere, bullet kamere, anti vandal kamere, day night kamere, digitalne video rekordere (DVR snimače), optike, kućišta, nosače, hard diskove, video kartice za računare i monitore.

IP VIDEO NADZOR
Ukoliko imate potrebu za savremenim video nadzorom sa slikom visoke rezolucije i/ili sofisticiranim mogućnostima upravljanja sistemom, onda vam je potreban IP video nadzor.
Pored same razlike u kvalitetu, značajne uštede se postižu i samim sistemom kabliranja, gdje je za IP video nadzor potreban mrežni kabal kroz koji se kamera može i napajati i slati signal tj. sliku. Sistem je stabilan i lako proširiv.
IP kamera se može opisati kao kombinacija kamere i računara. Ona bilježi i prenosi slike direktno preko IP mreže omogućujući pritom ovlašćenim korisnicima da lokalno ili udaljeno vide, sačuvaju i upravljaju videom preko standardne infrastrukture IP bazirane mreže.
IP kamera ima sopstvenu IP adresu. Povezana je na mrežu i ima ugrađen web server, FTP server, FTP klijenta, e-mail klijenta, omogućava upravljanje alarmom, programabilnost i još mnogo toga. IP kamera ne mora biti povezana na PC jer funkcioniše nezavisno od njega, i može biti postavljena gdje god postoji IP konekcija. IP kamera komunicira istovremeno sa nekoliko aplikacija da bi izvršila različite zadatke, kao što su kretanje ili slanje različitih tokova videa.

Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu ili obiđemo Vaš objekat, pošaljite nam mail na office@securityguardmn.com ili nas kontaktirajte na 063/205-932.