Najam tehničkih sistema

Po prvi put u Crnoj Gori nudimo mogućnost rentiranja odnosno najma profesionalnog sistema video nadzora, alarma, ili drugih tehničkih sistema. U doba trenutne nepovoljne ekonomske situacije prepoznali smo potrebe naših klijenata i smanjene mogućnosti finansiranja kompleksnih i skupih sistema te ovim projektom omogućili dostupnost potrebnih sistema tehničke zaštite krajnjem korisniku uz minimalna ulaganja.

Za sistem video nadzora napravili smo 3 osnovna paketa, koji mogu pružiti sve što je potrebno za zaštitu i nadzor Vaše imovine.

KOMPLET BASIC – Cijena mjesečnog najma sistema 35 Eur+PDV. Sistem namjenjen privatnim kao i manjim poslovnim korisnicima. Komplet uključuje dvije spoljašnje ili unutrašnje kamere sa mogućnošću noćnog snimanja i digitalni video snimač sa 500GB hard disc. Izrada instalacije ne ulazi u cijenu a praksa je pokazala da je to mali trošak kao inicijalno ulaganje korisnika.

KOMPLET ECONOMIC – Cijena mjesečnog najma sistema 55 Eur+PDV. Profesionalni sistem video nadzora namjenjen manjim i srednjim poslovnim korisnicima. Uključuje sistem od četiri spoljašnje ili unutrašnje kamere sa mogućnošću noćnog snimanja i digitalni video snimač sa 500GB hard disc. Izrada instalacije ne ulazi u cijenu a praksa je pokazala da je to mali trošak kao inicijalno ulaganje korisnika.

SUSTAVI PREMIUM – Cijena se formira prema projektu. Sistem namijenjem srednjim i većim poslovnim korisnicima koji se sastoji od 8,16 ili više kamera za video nadzor.

* U cijenu najma uključena je garancije na sve uređaje, obuka korisnika, tehnička podrška tokom najma, kao i licenca po zakonu o zaštiti lica i imovine. 

Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu ili obiđemo Vaš objekat, pošaljite nam mail na office@securityguardmn.com ili nas kontaktirajte na 063/205-932.