Djelatnost

Securitry Guard Montenegro funkcioniše po standardima evropskog Security-ja, a pravilnik rada ispunjava sve zahtjeve Zakona o zaštiti imovine i lica i Zakona o oružju.

Stalnim tehnološkim razvojem i ulaganjem u kadrove Security Guard Montenegro je omogućio za svoje klijente cijeli niz usluga podijeljenih u tri segmenta:

  • Security proizvodnja
  • Služba opštih poslova
  • Služba fizičkog i tehničkog obezbjeđenja.

U okviru naznačene djelatnosti kao najvažnije aktivnosti možemo izdvojiti projektovanje, proizvodnju i montažu alarmnih sistema, protivpožarne zaštite i sistema video nadzora.Kompanija je oformila glavni centar supernadzora lokalnih sistema tehničke zaštite. Kompletan sistem podržava specijalno obučena interventna jedinica.

U cilju zadovoljenja visokih kriterijuma evropske Security organizacije kompanija organizuje specijalističke kurseve. Kursevi služe za internu obuku ekipa za brze intervencije, ali i za buduće profesionalce koji će se ovim poslom baviti u svojim kompanijama.
U okviru svoje djelatnosti Security Guard Montenegro bavi se i detektivskim poslom, zaštitom ličnosti i transportom novca i dragocjenosti uz garantovanu diskreciju i bezbjednost klijenata.