Kontrola pristupa/Evidencija radnog vremena

Sistemi za kontrolu pristupa služe za nadzor i fizičku zaštitu zgrada ili njihovih djelova. Osnovni zadatak sistema je dozvola pristupa – ulaza ili prolaza – isključivo ovlašćenim osobama.

Pristup se omogućava ili sprečava automatskim djelovanjem sistema, najčešće električnim bravama koje se ugrađuju u okvir vrata.
Često je u poslovnim prostorima potrebno ograničiti ili onemogućiti pristup neovlašćenim osobama, ili pratiti kretanje osoba u određenom prostoru.

Kontrolom pristupa u Vašem objektu možete kontrolisati prolazak zaposlenih ili drugih lica kroz određena vrata u određene objekte.
Za identifikaciju osoba upotrebljavaju se plastične kartice. Danas se najčešće susreću privesci ili beskontaktne kartice, ali u upotrebi su ikontaktne čip-kartice, bar-kod kartice i magnetske kartice. Složeniji sistemi služe se i biometrijskim metodama za identifikaciju osoba (prepoznavanje otiska prsta, glasa i sl.).

Svoju ponudu baziramo na proizvodima kompanija koje su jedne od vodećih kompanija u svijetu u oblasti kontrole pristupa i evidencije radnog vremena. Uz izuzetno raznovrstan hardver, pruža i kompletna softverska rešenja čiji se kvalitet posebno ističe u evidenciji radnog vremena i integraciji ovih sistema sa ostalim sistemima tehničke zaštite.

Vršimo projektovanje sistema za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena svih veličina kao i integraciju sa drugim sistemima tehničke zaštite. Projektovanje u ovoj oblasti zahtjeva dobru komunikaciiju s investitorom i detaljnu analizu radnih navika zaposlenih u objektu za koji se vrši projektovanje ovih sistema.

Security guard Montenegro projektuje, montira i održava sisteme kontrole pristupa i evidencije radnog vremena zaposlenih renomiranih svjetskih proizvođača.

Security guard Montenegro u ponudi ima čitače kartica, smart kartice, rfid čitače, biometrijsku kontrolu, čitače otiska prsta, šifratore itd.