Alarmni sistemi

Da li strahujete od provale, kradje, štete? Oslobodite se straha i ugradite alarmni sistem

Alarmi za kuću, stan ili poslovni prostor

Sistemi protiv provale i prepada, uz protivpožarne sisteme, su najduže prisutni na svjetskom tržištu, što znači da postoje utvrđeni standardi i norme koje moraju biti zadovoljene.

Kompanija Paradox se nalazi u samom vrhu svjetskih proizvođača protivprovalnih sistema i njihovi proizvodi, osim što zadovoljavaju sve postojeće standarde i norme, postavljaju nove granice kvaliteta i uvode nove tehnologije.

Naša ponuda obuhvata uređaje i sisteme za zaštitu svih vrsta privatnih i javnih objekata i posjeda svih veličina.Vršimo procjenu ugroženosti objekta i projektovanje protivprovalnih sistema svih veličina kao i integraciju drugih sistema tehničke zaštite sa protivprovalnim sistemom. Projekte izrađujemo u skladu sa svim domaćim i evropskim standardima.

Svima nama je cilj da osiguramo teško stečenu imovinu i povećamo ličnu sigurnost i zbog toga Vam preporučujemo naše protivprovalne sisteme.
Security guard Montenegro u ponudi ima alarmne centrale, sifratore, telefonske dojave, sirene, strob svjetla, senzore, detektore pokreta i loma stakla, mikrotalasne detektore panik tastere, ic barijere, bežične sisteme i još mnogo toga renomiranog svetskog proizvođača Paradox.

 

Ukoliko zelite da Vam pošaljemo ponudu ili obiđemo Vaš objekat, pošaljite nam mail na office@securityguardmn.com ili nas kontaktirajte na 063/205-932.