Praćenje i transport novca i dragocjenosti

Security guard Montenegro pruža usluge transporta novca i dragocjenosti i u tu svrhu raspolaže sa više desetina blindiranih vozila prilagođenim potrebama kvalitetno obavljenog posla i dobro obučenog i opremljenog ljudstva a sve u cilju da transport i prateći procesi budu bezbjedni i osigurani.

Promet novca u tranzitu se obavlja vozilima posebno prilagođenim i obezbjeđenim. Svako vozilo poseduje 24/7 satelitsko (GPS) i video praćenje kontrolisano iz monitoring centra uz specijalne elektronske kofere za prenos vrijednosti. Komunikacija se obavlja zatvorenom mrežom mobilne telefonije kao i radio vezom u kojoj se nalaze svi naši zaposleni.

Ljudstvo koje obavlja poslove iz ove djelatnosi, jeste posebno odabrano, i ispunjava sve profesionalne uslove uz poštovanje svih kodeksa rada u ovim poslovima. Obučeni su za rukovanje dugim i kratkim vatrenim oružjem i vožnjom u kritičnim situacijama.

Sve vrijednosti u transportu osigurane su kod renomirane osiguravajuće kuće Sava Montenegro sa kojom imamo razvijenu saradnju, dok su sve procedure rada usklađene sa zahtjevima ove osiguravajuće kuće.

Pružanjem usluga transporta novca u stanju smo da ispunimo sve specifične zahtjeve naručioca posla kao i da izvedemo interventne pošiljke u minimalnom vremenskom periodu.