Interventne ekipe za fizičko obezbjeđenje objekata

U zavisnosti od zahtjeva klijenata i u skladu sa zakonom pružamo usluge fizičkog obezbjeđenja. Usluge fizičkog obezbeđenja podrazumjevaju angažovanje radnika obezbjeđenja radi preventivnog djelovanja u cilju odvraćanja od pokušaja ugrožavanja bezbjednosti objekata, imovine i lica, postupanja u slučajevima krađe, sabotaže i namjernog nanošenja materijalne štete, kao i u slučaju narušavanja sistema bezbjednosti.
Pripadnici službe fizičkog obezbjeđenja su za poslove obezbjeđenja osposobljeni preko kurseva borilačkih veština, kurseva protivpožarne zaštite i osposobljeni su za rukovanje vatrenim oružjem, te u tom smislu poseduju:

  • saglasnost Ministarstva unutrašnjih poslova za obavljanje poslova fizičkog obezbeđenja uz nošenje vatrenog oružja,
  • uvjerenje o završenoj obuci za rukovanje vatrenim oružjem
  • ljekarsko uverenje o sposobnosti za obavljanje poslova obezbjeđenja,
  • uverenje o položenom ispitu za PPZ,

Pripadnici službe posao obezbjeđenja obavljaju visoko profesionalno i korektno u skladu sa sačinjenim internim elaboratom, koji sačinjava rukovodilac službe, zato je neophodno Ugovorom odrediti na osnovu Vaših potreba, broj izvršilaca, način njihovog djelovanja kao i ostale pojedinosti bitne za profesionalno obavljanje poslova obezbjeđenja.

Bilo da je riječ o stambenom, poslovnom objektu ili zgradi, veliku ulogu u prevenciji neželjenih događaja u savremenom svijetu imaju alarmni sistemi, sistem video nadzora kao i sistemi kontrole pristupa.

Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu ili obiđemo Vaš objekat, pošaljite nam mail na office@securityguardmn.com ili nas kontaktirajte na 063/205-932.